Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 opakowanie
kukurydza w puszce 1 szt
groszek konserwowy 1 szt
majonez tradycyjny 3 łyżki
fasola 1 puszka
ogórek 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Wszystkie składniki mieszamy z sobą. Ogórki kroimy w kosteczkę i dodajemy majonez i mieszamy. Sałatka gotowa :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolaxa1 19.06.2011 23:45
super
Ela15 11.06.2011 14:09
super
iga2 06.05.2011 22:31
rewelacja
Jolanta40 18.01.2011 19:56
dziękuję :)
Sarenka 18.01.2011 19:32
Robilam podobna - smaczna.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak