Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żaberka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żaberek wieprzowych 10
rosołu 1 szkl
łyzek keczupu 10
łyżki miodu 3
ząbki czosku 3
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: żaberka

czosnek utrzec z keczupem i miodem wymieszac z rosołem.Doprawic sola i pieprzem.Zeberka umyc i przesuszyc przełozyc do miski,polac sosem przykryc i odstawic na 12 godzin.Osaczyc ,piec na grilu do zrumienienia smarowac w miedzy czasie kilka razy pozostałym zalewem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak