Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie zmiksowac .Przelac do tortownicy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułka tartą .Piec w nagrzanym piekarniku do 175 * C przez 45 min.Gotowy biszkopt przekroic na trzy części i smarowac przygotowanym dowolnym kremem.

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    klasyczne ale wypróbowane!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    i jakie proste
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Robię mniejszy z 4 jajek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo lubię torty
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jaki piękny wyrośnięty...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !