Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt na torta

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1/5 szkl
mąka 2 szkl.
olej roślinny 13 łyżek
proszek do pieczenia 2 łyżeczki
jajko 6

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt na torta

Wszystkie składniki dokładnie zmiksowac .Przelac do tortownicy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułka tartą .Piec w nagrzanym piekarniku do 175 * C przez 45 min.Gotowy biszkopt przekroic na trzy części i smarowac przygotowanym dowolnym kremem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 01.05.2013 08:50
bardzo fajny
misia53 20.09.2012 12:58
jaki piękny wyrośnięty...
rakow2
rakow2 17.12.2011 14:05
bardzo lubię torty
ben-ka 05.03.2011 08:59
Robię mniejszy z 4 jajek:)
Krzysztof42 20.02.2011 14:09
fajnie
Margo1 22.09.2010 16:17
i jakie proste
Łucja1 14.09.2010 17:27
klasyczne ale wypróbowane!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak