Sposób przygotowania

Do garnuszka włożyć pokrojone piersi z kurczaka, cebulę pokrojoną w kostkę oraz pieczarki krojone w plasterki. Można podlać całość odrobiną wody lub bulionu żeby się nie przypaliło. Dusić ok. 15 minut. następnie zupę pieczarkową wymieszać ze śmietaną. Doprowadzić do zagotowania i chwilę jeszcze pogotować. W razie potrzeby doprawić do smaku.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię sos pieczarkowy , stosuję do różnych potraw
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    z piersią kurczaka musi pysznie smakować
  • 5
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !