Sposób przygotowania

Jabłka obrać i pokroić w kosteczkę dodać odrobinę cynamonu, trochę cukru waniliowego i cukru pudru tak żeby jabłka były słodkie. Następnie ciasto francuskie rozmrozić i rozwałkować w prostokąty. Na każdym jednym kawałku układać łyżeczkę góra dwie jabłek tak żeby łatwo było je skleić. Następnie delikatnie wierzch ponacinać. Piec w mocno nagrzanym piekarniku. Po wyjęciu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    banditka

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    często takie ciasteczka robię gościom
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !