Sposób przygotowania

Marchewkę i seler opłukać, następnie osuszyć. Warzywa pokroić w długie, ale cienkie słupki (tej samej długości i szerokości). Każdy plasterek wędliny posmarować równomiernie majonezem. Następnie położyć na plastrze wędliny wiązkę marchewki i selera. Zwinąć roladkę. Każdą roladkę przewiązać gałązką szczypiorku. Wędlinę natrzeć delikatnie odrobiną ostrej papryki, oraz oprószyć kolorowym pieprzem i solą ziołową. Przed podaniem udekorować listkami selera naciowego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo ciekawy sposób na chrupiącą wędlinkę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    ciekawy pomysł :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !