Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Rzodkiewki, ogórek i szczypiorek umyć i drobno posiekać. Do posiekanych warzyw dodać majonez, rozkruszone żółtka, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Farsz nałożyć na połówki jajek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Baska Kaska

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    ślicznie się prezentują
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    musi być smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię takie jajeczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam takie jajeczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !