Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajeczka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
rzodkiewka 4 sztuki
ogórek 1/2 sztuki
szczypiorek kilka gałązek
majonez 1 łyżka
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajeczka faszerowane rzodkiewką i ogórkiem

Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać ze skorupek. Rzodkiewki, ogórek i szczypiorek umyć i drobno posiekać. Do posiekanych warzyw dodać majonez, rozkruszone żółtka, doprawić solą i pieprzem, wymieszać. Farsz nałożyć na połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 25.06.2011 21:15
uwielbiam takie jajeczka
owca441 22.06.2011 19:49
pyszne
owca441 22.06.2011 19:49
pyszne
Seba 07.06.2011 13:33
super
teresa18 16.04.2011 22:31
lubię takie jajeczka
Karolcia12 19.10.2010 13:55
musi być smaczne
plocia 18.10.2010 20:47
ślicznie się prezentują
Baska Kaska 17.10.2010 13:19
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak