Sposób przygotowania

Na małą petelnie dać mleko, pokruszyć czekoladę, rozpuścić, dodać kilka kropel olejku migdałowego i płatki - wymieszać . na talerzu rozłożyć folię aluminiową łyżeczką nakładać małe ciapki, wstawić do lodówki do zastygnięcia

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Znakomite na śniadanie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Sorry, na deser.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    małe co nieco
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    ale fajne...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    śniadaniowe słodkości

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !