Sposób przygotowania

Chleb namaczamy w bulionie na około godzinę. Roztrzepujemy jajka, dodajemy do pokruszonego chleba, doprawiamy do smaku. Masę wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy pól godziny w 180 C, albo wkladamy do kuchenki mikrofalowej na 700 W na 12 min. Jemy sam lub z sosem. To doskonały sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jeszcze czegoś takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Polecam, bo smaczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nigdy takiego czegoś nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawy pomysł na czerstwy chleb na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować ,dla mnie to zupełna nowość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    dla mnie też nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ale pomysł !!!! warto spróbować:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pomysł dobry
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe jak będzie smakować
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    dobra gospodyni nic nie zmarnuje...
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !