Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pudding chlebowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko
majeranek
bulion 1 szklanka
chleb czerstwy 1/2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pudding chlebowy

Chleb namaczamy w bulionie na około godzinę. Roztrzepujemy jajka, dodajemy do pokruszonego chleba, doprawiamy do smaku. Masę wkładamy do naczynia żaroodpornego i zapiekamy pól godziny w 180 C, albo wkladamy do kuchenki mikrofalowej na 700 W na 12 min. Jemy sam lub z sosem. To doskonały sposób na wykorzystanie czerstwego chleba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasienka23 07.04.2012 20:38
ciekawy przepis
misia53 14.07.2011 21:48
dobra gospodyni nic nie zmarnuje...
matii6 21.04.2011 19:30
ciekawe jak będzie smakować
ewelina/bunia 17.03.2011 16:17
pomysł dobry
Edyta38 01.03.2011 16:30
smaczne
Dorota76 06.02.2011 20:04
rewelacja
ben-ka 07.01.2011 18:55
Ale pomysł !!!! warto spróbować:)
matii6 02.01.2011 19:06
dla mnie też nowość
Ewa111 30.12.2010 17:02
muszę spróbować ,dla mnie to zupełna nowość
kuklik 22.12.2010 16:05
ciekawy pomysł na czerstwy chleb na pewno wypróbuję
SmacznaPyza 24.10.2010 13:24
nigdy takiego czegoś nie jadłam
Grażyna13 18.10.2010 17:57
Polecam, bo smaczne !
alaaa 17.10.2010 18:48
jeszcze czegoś takiego nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak