Sposób przygotowania

Kiełbasę kroimy w cienkie plasterki, a następnie każdy na pół i podsmażamy z cebulą pokrojoną w piórka i posypaną szczyptą soli. Gdy kiełbaska się podsmaży, a cebula zeszkli, wszystko układamy w kształt obrączki, a do środka wbijamy jajko (jak na sadzone) i posypujemy żółtko odrobiną soli. Przykrywamy pokrywką i smażymy około 3 minut, po czym posypujemy parmezanem i smażymy pod przykryciem jeszcze 1-2minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pięknie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajne śniadanko;]
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super pomysł:)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    rewelacyjne śniadanko !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !