Sposób przygotowania

jaja utrzecz cukrem,dodac make ,proszek i kakao.zmiksowac .piec 35 minut w tem.170 st. gdy placek wystygnie przekroic na pol. MASA: gotujemy mleko z cukrem ,a drugim naczyniu mieszamy zoltka z makami i wlewamy do gotujacego sie mleka .caly czas mieszamy .gdy wystygnie miksujemy z maslem i dzielimy na dwie czesci .galaretke przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .placek smarujemy polowa kremu a na nim ukladamy kostki ptasiego mleczka .calosc zalewamy tezajaca galaretka.na sciagnieta galaretke wykladamy druga polowe kremy i przykrywamy drugim plackiem polewamy polewa .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !