Sposób przygotowania

Z pieczarek wykroić ogonki. cebule i ogonki pieczarek drobno pokroić, razem zrumienić na tłuszczu. Przestudzic. Wymieszać z posiekanymi jajkami na twardo oraz z surowymi. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Farszem napełniać kapelusze tak, aby wierzch był nieco wypukły. Posypać wierzch tartą bułką i obrumienić najpierw stronę z nadzieniem, a potem odwrócić i podrumienić kapelusz grzyba. Podawać jako przekąska lub do obiadu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o jakie pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rybka

    ja robię nieco inne nadzienie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ale tutaj smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie pieczarki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !