Sposób przygotowania

cebule kroimy kostke i dorzucamy do mięsa, bułke moczymy w letnim mleko i gdy jest miękka również trzeba ja dorzucic do miesa. Doprawiamy do smaku wszystkimi przyprawami, dodajemy jajka i zarabiamy mieso. Formujemy zgrabne kotleciki, spłaszczając je i obtaczając w bułce tartej. Na poatelni rozpuszczamy smalec i smażymy na nim kotlety z obydwu stron az mieso nie bedzie surowe

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Dobre mielone nie są złe !
  • -1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    mmmniam drobiowe są najlepsze.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    nie przepadam ale wyglądają rewelacyjnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Robie bardzo podobnei :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    klasycznie dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !