Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot brzoskwiniowy

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

skórki z brzoskwiń 5 szt
cukier 5 łyżek
woda 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot brzoskwiniowy

Brzoskwinie umyć, obrać ze skórki, wrzucić do wody i zagotować. Po zagotowaniu kompotu skórki wyjąć i wyrzucić, dodać cukier do smaku. Pić do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 24.11.2013 10:05
bardzo lubię
gosia47-47 20.07.2012 10:26
dobre
ma-pl 13.08.2011 22:00
W sam raz do obiadu
ziutula
ziutula 23.07.2011 11:38
ale chce się pić tego kompociku...
RenataZ-et 27.10.2010 22:16
pomysłowe
Karolcia12 22.10.2010 14:18
ciekawy pomysł
Monika193
Monika193 18.10.2010 20:08
nigdy nie robiłam ze skórek, ale z chęcia wypróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak