Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem kokosowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna palma 25 dag
mleko 500 ml
cukier 0,5 szklanki
wiórka kokosowe 15 dag
bułka 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Krem kokosowy

Jedną szklankę mleka zagotować, wsypać do niego kokos, gotować piętnaście minut. Wpozostałym mleku namoczyć bułkę obraną ze skórki, zmiksować. Margarynę utrzeć dodając zmiksowaną bułkę i wystudzony kokos. Kremem można przekładac torty, ciasteczka, placki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 06.06.2012 10:57
mniam mniam :-)
Seba 04.06.2012 13:19
smaczny
Motorek 19.04.2012 09:38
pycha
Iwona51
Iwona51 13.10.2011 21:19
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak