Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowana Cukinia

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 2 sztuki
jajko 2 jajka
Bułka tarta klasyczna Prymat
sól do smaku
pieprz do smaku
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowana Cukinia

Cukinie należy obrać, opłukać i pokroić w prążki. Następnie należy oprószyć solą Kucharkiem i pieprzem z obu stron i opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam
Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam
Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam
Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam
Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam
Buczo007 11.01.2011 15:07
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak