Sposób przygotowania

kawalek wieprzowiny bez kości połozyc na folii aluminiowej, posolić, popieprzyć, wymazać musztardą francuską z gorczycą, nastepnie obłożyć jablkami pokrojonymi w plastry.Piec w temperaturze 180 stopni od 1-1,5 godziny w naczyniu żaroodpornym zawiniętą w folii.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na przepis wygląda apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    o jej nie możliwe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !