Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz w koperku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dorsz 1 kg
sok z cytryny 3-4 łyżeczki
koperek 1 pęczek
olej 4-5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz w koperku

Dorsza podzielić na porcje. Skropić go sokiem z cytryny, oprószyć przyprawą do ryb, pieprzem i posiekanym koperkiem. Na patelni rozgrzać olej, na rozgrzanym oleju smażyć porcje ryby z obu stron na delikatnie złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 22.11.2013 09:36
Lubię dorsza
Seba 18.09.2013 09:09
smaczna rybka
IKrakowianka 24.03.2013 21:42
super danie
sylwiachmiel 18.10.2010 21:56
musi być pyszne :)
amorzenek 17.10.2010 08:28
pyszne
iwa643 17.10.2010 08:25
super połączenie
Katarzyna/kate1980 17.10.2010 07:50
uwielbiam takie połączenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak