Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

szpinak z patelni

3.0
(14)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 500 dkg
mąka 1 łyżka
masło 1 łyżka
mleko 6 łyżek
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: szpinak z patelni

Na patelni rozpuścić masło i dodać mąkę i zrobić jasną zasmażkę.Rozmrożony szpinak dołożyć i dokładnie wymieszać.
Dodać mleko i posolić do smaku,podgrzać na małym ogniu około 5 min.
Można podać ze ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bart 10.12.2010 21:02
pyszności
Jaheira11 18.10.2010 20:27
szkoda że nie lubię szpinaku..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak