Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krówki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana kremówka 200ml
cukier 3\\4
kostka masła 1\\3
aromat waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: Krówki

Jeśli mamy garnek o grubym dnie , bo taki byłby najlepszy, wszystkie składniki w tym garnku gotujemy cały czas mieszając, gdy masa będzie wyrażnie gęsta to wylewamy do naczynia wyłożonego folią aluminiową , a następnie schładzamy i kroimy nożem na kawałki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 16.10.2012 07:41
pomysłowe
bietka 08.10.2012 14:20
uwielbiam
agnieszka214 09.03.2012 15:45
pychota
eeee 29.02.2012 18:52
normalnie oszalałam na punkcie tego przepisu zrobiłam są rewelacyjne !!!
Juleczka20 25.12.2011 16:48
super
ElizaT 26.01.2011 10:15
nieźle, nie robiłam ;)
matii6 01.01.2011 15:19
wyszły super
Kate131 18.10.2010 13:30
świetne
Monika193
Monika193 18.10.2010 09:27
super
Margo1 17.10.2010 23:06
30 %
Gonia555 17.10.2010 20:33
Ilu procentowa śmietana ma być?
alaaa 17.10.2010 18:41
smaczne ale słodkie
Natalia/tubisiek 17.10.2010 11:32
ja też je lubię ;)
Margo1 16.10.2010 17:35
lubię krówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak