Sposób przygotowania

Jeśli mamy garnek o grubym dnie , bo taki byłby najlepszy, wszystkie składniki w tym garnku gotujemy cały czas mieszając, gdy masa będzie wyrażnie gęsta to wylewamy do naczynia wyłożonego folią aluminiową , a następnie schładzamy i kroimy nożem na kawałki.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię krówki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    ja też je lubię ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne ale słodkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Ilu procentowa śmietana ma być?
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    30 %
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    świetne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wyszły super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    nieźle, nie robiłam ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    normalnie oszalałam na punkcie tego przepisu zrobiłam są rewelacyjne !!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pychota
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !