Składniki:
mielone mięcp | 0.5 kg |
masło | 2 łyżki |
celula | 2 sztuki |
siekany koperek | 1 łyżka |
sez żółty tarty | 0.5 szklanki |
makaron wstążeczki | 25 dag |
sól | |
pieprz | |
boczniaki | 25 dag |
mielone mięcp | 0.5 kg |
masło | 2 łyżki |
celula | 2 sztuki |
siekany koperek | 1 łyżka |
sez żółty tarty | 0.5 szklanki |
makaron wstążeczki | 25 dag |
sól | |
pieprz | |
boczniaki | 25 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: