Sposób przygotowania

Fasolę namoczyć na noc w dużej ilości wody. Następnego dnia ugotować w wodzie z kostką rosołową. Boczek pokroić w kostkę i stopić na patelni. Wrzucić drobno posiekaną cebulę, podsmażyć na złoty kolor. Boczek z cebulą przełożyć do fasolki, włożyć przecier lub wlać sok pomidorowy. Zamieszać, zagotować.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof24

    super mmmniam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna70

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna210

    lubie to !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !