Sposób przygotowania

Szklankę mleka zagotować , w drugiej szklance mleka rozpuścić grysik i cukier, wlać na gotujące się mleko i intensywnie mieszać aby nie zrobiły sie grudki, gotować 5 min.

Gorący grysik przelać do miseczek polanych wcześniej zimną wodą, gdy przestygnie wysypać z miseczek na talerzyki, udekorować sokiem borówkowym z owocami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    wygląda rewelacyjnie muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha, też to lubię jeść.
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetnie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja,super
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    apetycznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !