Sposób przygotowania

Mięso porcjujemy, osuszamy, nacieramy olejem, sola i pieprzem. Pozostawiamy na około 1 godzinę w lodowce. Do mąki dodajemy paprykę. Panierujemy w kolejności: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wygląda fajnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Tomek16

    na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Żaneta1

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny pomysł na polędwiczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !