Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułki z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 0,5 kg
cebula biała 1 szt
margaryna do smażenia
kiełbasy 30 dag
przyprawa uniwersalna Kucharek
ser gouda 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: bułki z pieczarkami

Margarynę roztopić, dodać pokrojoną cebule , smażyć na złoto, dodać pokrojoną kiełbasę , dusić , dodać umyte i pokrojone pieczarki, podlać odrobiną wody, dodać przyprawy i dusić, do odparowania wody , bułki przekroić na pół ułożyć na formie rozłożyć na nich farsz, dać na to starty ser żółty, zapiekać w piekarniku

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 20.03.2013 23:34
często takie robię-są pyszne :)
miki47 03.10.2012 18:25
pycha
eli82 16.07.2012 21:34
smaczne
Jaheira11 03.07.2011 10:49
fajna sprawa
gusia1000 29.01.2011 00:25
By się je spałaszowało migiem.
Koper 24.12.2010 22:46
bardzo ładnie się prezentują
Koper 24.12.2010 22:46
bardzo ładnie się prezentują
Dorota76 06.12.2010 10:30
fajny pomysł na inną zapiekankę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak