Sposób przygotowania

W garnku zagotować wodę do wrzątku wrzucić żeberka, marchewke i pietruszkę. Gotować , dodać ziele angielskie, przyprawy, pora i selera. Ja kroje w talarki. Podsmażyć na patelni cebule i kiełbasę i wrzucić do gotującej sie zupy. Na koniec dodaje brukselkę, fasolkę i kalafior. Gotuję jeszcze ok 10-15 min i zabielam śmietaną. Zdrowa i pożywna.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dobra w smaku, nie trzeba się napracować podczas robienia.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    mniam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    moja ulubiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !