Sposób przygotowania

Selera zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytryny. Pieczarki pokroić na plasterki i przysmażyć na niewielkiej ilości tłuszczu. Wystudzić. Rybę obrać ze skóry i oddzielić ości. połamać na małe kawałki, cebulę i ogórek pokroić w drobną kostkę, oliwki na plasterki. Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem greckim, doprawić do smaku. odstawić do lodówki na ok 2 godziny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    REwelacyjna sałatka.Lubię taką
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    babeczka007

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !