Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z kaszą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 70 dkg
cebula biała 1 szt.
masło 1/2 kostki
kapusta biała 2 szt.
Kucharek przyprawa uniwersalna 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyzka
sól 1 łyzka
kasza jęczmienna 1 perłowa

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z kaszą

Od kapusty oddzielić liście i ugotować w osolonej wodzie. Kaszę ugotować i dać pod pierzynę,żeby doszła. W rondlu roztopić masło, wkroić cebule i dać mięso. Wszystko wysmażyć. Połączyć z kaszą i doprawić do smaku. Zawijać w liście kapusty i zapiec w piekarniku lub na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

usmiech 23.05.2012 09:50
dobre
Beata73 29.12.2011 10:50
smaczne
Beata73 29.12.2011 10:50
smaczne
Beata73 29.12.2011 10:50
smaczne
Beata73 29.12.2011 10:50
smaczne
mamusia1 28.12.2011 10:26
pycha
mamusia1 28.12.2011 10:26
pycha
ewelina/bunia 16.12.2011 15:02
super
mamusia1 12.11.2011 15:27
są sypkie i smaczne
mamusia1 12.11.2011 15:26
są sypkie i smaczne
Beata73 10.07.2011 10:32
pyszne
Beata73 10.07.2011 10:32
pyszne
mamusia1 25.02.2011 18:23
super
mamusia1 25.02.2011 18:23
super
Beata73 26.11.2010 17:23
bardzo dobre!
Kryska73 25.11.2010 20:50
delikatne i smaczne!
IZABELA29 17.10.2010 13:59
takich nie robiłam ,
Grażyna13 17.10.2010 12:28
Smakowite te gołąbki !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak