Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywko czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt
masło 1/2 kostki
czosnek 2-3 ząbki
ser żółty 100 g
zioła 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywko czosnkowe

Masło mieszamy z ziołami i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Bagietkę kroimy na kromki i układamy na blasze. Każdą kromkę smarujemy przygotowanym masłem czosnkowym. Na górę ścieramy żółty ser. Pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok. 5-10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak