Sposób przygotowania

Mięso opłucz, pokrój w paski, obsmaż na maśle. Kostkę rozpuść w litrze wody, wymieszaj z koncentratem, zalej indyka. Dodaj pokrojoną w paski paprykę i posiekaną cebulę. Przykryj i duś 20min. Dodaj odsączoną kukurydzę oraz drobno pokrojony szczypior, wymieszaj i duś jeszcze 5min. Przypraw ostro solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo dobre
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ambitne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !