Sposób przygotowania

Szczypiorek umyć, osuszyć, posiekać. Ocet winny utrzeć z musztardą, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Utrzeć z olejem odstawić. Przygotowane wędliny(kiełbasa szynkowa, parówkowa) obrać z osłonek. Pokroić w plasterki cebulę, ogórki i wędlinę. Składniki polać marynatą, wymieszać. Przykryć i odstawić na 30 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Nie ma co czekać trzeba się brać i zobaczyć jak smakuje.
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    fajny przepis wydaje się fajny!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !