Sposób przygotowania

mięso umyć , pokroić w kostkę, paprykę umyć pokroić w kostkę, cebulę obrać i pokroić w kostkę, ser pokroić w kostkę , pieczarki umyć i przekroić na pół każdą. przygotować długie wykałaczki i nabijać papryka , pieczarka, mięso ser itd. jajka rozkłucić na talerzu , szaszłyki posypać przyprawami maczać w jajku i bułce i smażyć na oleju na petelni na wolnym ogniu ok. 15 min. Podawać z pieczywem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne uwielbiam takie szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Apetyczny wygląd.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    cudeńko
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    mmmm uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !