Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panierowany filet z mintaja

4.0
(25)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 4
sól
pieprz
sok z cytryny
ziemniaki 40 dag
jajko
masło 8 dag
mąka 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Panierowany filet z mintaja

Filety skropić sokiem z cytryny. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce, wymieszać z jajkiem i przyprawić. W masie ziemniaczanej panierować ryby usmażyć je na maśle.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 11.02.2011 16:01
uwielbiam ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak