Sposób przygotowania

Ze sledzi zdjąć skórkę / niekoniecznie ale ja tak robię/ i razem z jajkami przekręcić przez maszynkę dodać pozostałe składniki oprócz kaparów i dobrze zmiksować lub utrzeć drewnianą łyżka.
Na koniec dodać kapary i wymieszać.
Bardzo ostrożnie solić bo pasta anchois i kapary są bardzo słone.
Smacznego!

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    chcę troszeczkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    poproszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Rybka lubi pływać
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Rewelacyjny pomysł, kolejny do wypróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna jest taka pasta
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    żona uwielbia takie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    chętnie skorzystam z przepisu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !