Sposób przygotowania

Pomidory myjemy, odcinamy kapelusze a następnie wycinamy środek, pieczarki myjemy kroimy i podsmażamy na oliwie, tak samo cebulke. Gotowy farsz mięszamy ze szczypiorkiem, ser trzemy na tarce i wszystko razem mięszamy i \'\'wkładamy\'\' do pomidora, następnie żaroopdorne naczynie smarujemy oliwa i wkładamy tam pomidora rozgrzewamy piekarnik do 220 stopni i zapiekamy pomidora przez 25 minut. MOżna też do farszu dodać podsmażoną parówke

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tahitha

    Takich pomidorów faszerowanych jeszcze nie jadłam, ale spróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    musze zrobic, dam znac czy wyszly :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !