Sposób przygotowania

Oscypek kroimy na dość grube plastry (0,5cm) i smażymy na rozgrzanym oleju 15-20 sekund z każdej strony. Pierwszy raz jadłam takiego oscypka na ciepło w Zakopanem - teraz towarzyszy mi wszędzie :-)

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiktor188

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też uwielbiam oscypka na ciepło z żurawina:
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    uwielbiam!!!
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo apetyczny !
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    oj pewnie jest smaczny, ciepły serek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !