Sposób przygotowania

Ser pokroić na plastry 7x4 cm, grubości 1 cm. Posmarować słodką, musztardą, popieprzyć, obtoczyć w bułce tartej, jajku i ponownie w bułce. Smażyć na oliwie na jasnozłoty kolor.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    robię bardzo podobnie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobne, ale bez musztardy, a za to z szyneczką w środku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zajaczekjz

    Fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne danie !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Piękna sprawa :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Ciekawy przepis:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    swietne
  • 4
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Superowo smakują z żurawinka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !