Sposób przygotowania

Kalafior dzielimy na różyczki, które następnie gotujemy. Do rondelka wlewamy śmietanę i lekko podgrzewamy dodając sól, pieprz i zioła. Miękki kalafior wyciągamy i osączamy. Następnie polewamy go kremem ziołowym.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    magical66

    uwielbiam kalafiory!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 6
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    bardzo dobre!
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszności!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Martysia

    musi być pyszny...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    fajny pomysl
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    bardzo dobre i zdrowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    bardzo lubie kalafiory
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !