Sposób przygotowania

Bób ugotować i obrać ze skórki,przekręcić przez maszynkę,dodać jajka,bułkę tartą,mąkę i przyprawy - wyrobić na gładką masę.Formować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoty kolor.
Najlepiej jest podawać z sosem np.pomidorowym.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    takie kotleciki podaje się tylko z sosem czy też są jakieś inne dodatki np. ziemniaki, frytki itp. ?
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Ja takie kotlety podaję z sosem bo bób sam w sobie jest syty ale jak zrobisz ziemniaki i surówki to i danie obiadowe będzie z tego:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    muszę wypróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pewnie dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Ciekawe
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    NIGDY NIE ROBIŁAM.
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    to coś nowego, nigdy nie jadłam, ale bardzo lubię bób więc na pewno są pyszne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie to super pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    czasami i mnie się uda fajny przepisik wyszukać....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    takich nie znałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !