Sposób przygotowania

Przygotować masę serową: ser przekręcić przez maszynkę 2 razy. Następnie połączyć go z pozostałymi składnikami i na końcu dodać pianę ubitą z białek. Delikatnie całość wymieszać.
Przygotować masę makową: mak namoczyć następnie przekręcić go przez maszynkę 2 razy dodać do niego pozostałe składniki i na końcu pianę z białek. Wszystko delikatnie wymieszać. Kłaść łyżkami na zmianę. Raz ser raz mak. Upiec.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    wyprubuje na swięta
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    Katarzyna, sprecyzuj, proszę wagą kostki masła i sera bo w sprzedaży są o różnej gramaturze
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    właśnie dzwoniłam do swojej mamy powiedziała mi że zarówno ser jak i masło powinno mieć 250 g i dodała że kiedyś nie można było dostać innej wagi niestety ja już tego nie pamiętam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    wypróbuję na święta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !