Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pianka arbuzowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

dwie galaretki cytrynowe
trzy szklanki wody
pół litra kremówki
łyżki cukru pudru
arbuz 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Pianka arbuzowa

Rozpuszczamy dwie galaretki w 3 szklankach gorącej wody, studzimy, miezsając. Gdy zaczynają zastygać, trzepiemy śmietanę z cukrem pudrem. Dodajemy ją do tężejącej galaretki, mieszamy dokładnie i wstawiamy do lodówki do zastudzenia. Przybieramy owocami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 27.06.2013 10:19
Grażyna zapomniałaś o arbuzie:) co z nim robisz jak zmiksujesz?
Ada-Gaba 28.10.2012 18:40
świetny pomysł z arbuzem
Dorian 18.10.2012 20:01
super
Izabela28 28.06.2012 09:55
idealny deser na lato; super wygląda:)
m1monika 23.06.2012 22:48
wygląda super!!!
pacpaw 23.02.2012 20:33
zaskakująca
Izabela/bella81 24.09.2011 08:19
super wygląda, na pewno jest pyszne
Goya 26.08.2011 09:34
bardzo fajne
Edyta38 11.07.2011 07:54
no cudo
jolaxa 10.06.2011 23:04
pycha
ana00 04.05.2011 16:29
super wygląda i na pewno pyszna
Ewa104 25.01.2011 08:48
Świetny deserek na lato.
Ewa111 12.01.2011 11:09
bardzo smaczny deser
matii6 02.01.2011 19:07
poezja smaku
Mati13 24.10.2010 10:37
super! bardzo smaczny musi byc taki deser
alaaa 17.10.2010 18:50
a to ciekawe z arbuzem,na pewno będzie smaczne
Grażyna13 15.10.2010 22:21
Po ubiciu, do galaretki
ben-ka 15.10.2010 15:16
A kiedy dodajesz arbuza? juz na koniec ubijania?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak