Sposób przygotowania

Rozpuszczamy dwie galaretki w 3 szklankach gorącej wody, studzimy, miezsając. Gdy zaczynają zastygać, trzepiemy śmietanę z cukrem pudrem. Dodajemy ją do tężejącej galaretki, mieszamy dokładnie i wstawiamy do lodówki do zastudzenia. Przybieramy owocami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    A kiedy dodajesz arbuza? juz na koniec ubijania?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Po ubiciu, do galaretki
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    a to ciekawe z arbuzem,na pewno będzie smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    super! bardzo smaczny musi byc taki deser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    poezja smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo smaczny deser
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Świetny deserek na lato.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    super wygląda i na pewno pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    no cudo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    super wygląda, na pewno jest pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    zaskakująca
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wygląda super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    idealny deser na lato; super wygląda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetny pomysł z arbuzem
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Grażyna zapomniałaś o arbuzie:) co z nim robisz jak zmiksujesz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !