Sposób przygotowania

pieczarki kroimy w pólplasterki i dusimy na łyzce masła. Na patelni smazymy cebulke pokrojona w drobną kostke z dodatkiem margaryny, pieprzu i soli, gdy jest miekka to przerzucamy do niej uduszone juz pieczarki i chwile jeszcze podsmażamy. Bułki przekrawamy wzdłuz na połowe, smarujemy masłem i ukladamy na nie chłodne pieczarki, posypujemy startym żóltym serem i wstawiamy do piekarnika na 20 minut. Polewamy ketchupe i gotowe

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Wojtek8

    wygląda smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Apetycznie wyglądają te Twoje zapiekanki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    trzeba spróbować;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pycha ! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    zjadłabym teraz...mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Oglądałam kiedyś zagraniczny filmik, gdzie pewne panie przygotowywały "polskie danie zapiekanka-zapiekanki" :) i wyjaśniały, że są dwie nazwy, bo zapiekanka to damskie, a zapiekanki to męskie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    fajnie dużo ketchupu;P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    Wygląda smakowicie
  • 1
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !