Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

SOS DO SPAGHETTI

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatki bez kości 20 dag
marchewki 5
majonezu 2 łyżki
olej
pieprz
Sos sałatkowy włoski z bazylią i oregano Prymat 2

Przepis i sposób przygotowania na: SOS DO SPAGHETTI

Mięso podsmażamy z marchewką pokrojoną w plasterki na odrobinie oleju.Sos rozrabiamy z majonezem i 400 ml wody .Wlewamy do mięsa i marchewki dokładnie mieszamy i doprawiamy do smaku.Gotujemy jeszcze 10 minut.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 31.10.2012 09:14
bardzo ciekawy przepis,muszę wypróbować...dzięki
barbara11561 14.10.2012 08:38
pyszny
olkaaa 17.02.2012 07:28
muszę spróbować
Motorek 14.09.2011 10:33
super
Tomasz17 30.08.2011 12:10
muszę wypróbować
AGNIESZKA144 07.12.2010 06:24
muszę spróbować tej wersji spagetti
IZABELA29 16.10.2010 20:07
małą pomyłka to miał byc\" Italia sos do makaronu cztery sery z bazylią . zamiast sos włoski Winiary,
edyta44 16.10.2010 17:17
tak nie robilam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak