Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety bez skory 0.5 kg
cebula 1 szt.
kajzerka
/ szklmleka 1/4 szkl
Bułka tarta klasyczna Prymat
boczek 0.20 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety rybne

filety i boczek mielimy kajzerke moczymy w mleku dodajemy do zmielonej masy .cebulezeszklic na lyzce oleju i dodac do masy .doprawic przyprawami do smaku.formujemy niewielkie kotleciki i obsmazamy z obu stron na zloto . podajemy z ziemniaczkami jako danie obiadowe lub zalewamy galaretka i podajemy na zimno .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁGORZATA108 15.10.2010 13:34
Dobry, smaczny i szybki obiad.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak