Sposób przygotowania

Banany obieramy i kroimy na połówki. Nabijamy je na patyczki. Podgrzewamy polewę i wlewamy ją do szklanki. Banany zanurzamy w polewie, a następnie posypujemy wiórkami lub posypką. Można nie posypywać niczym, wedle uznania. Układamy na talerzu wyłożonym folią i wstawiamy do zamrażalnika na 30 min.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    Oczywiście w zamrażalniku banany są tylko dla stężenia, a później przechowujemy je w lodowce. Inaczej nie dałoby się ich ugryźć, takie są zmrożone:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetny pomysł, oryginalne lody :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    to musi być super, koniecznie muszę to zrobić
  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    tak, to jest super :) zwlaszcza na upalne dni :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajniusi pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pięknie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    ciekawe nigdy nie jadłam;-(
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    pomyslowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super, dodaje do ksiazki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !