Sposób przygotowania

Mięso opłukać i obrać z błon. Posolić i popieprzyć do smaku. Mięso ułożyć w prodiżu lub piekarniku. Skropić wrzącą wodą, na wierzch położyć masło i piec ok. 60 min, aż mięso nabierze złocistego koloru.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale bym zjadła ...
  • 3
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale bym zjadła ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    fajne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !