Sposób przygotowania

Do rondelka wlać kremówkę i rozpuścić w niej białą czekoladę. Następnie ostudzić i wstawić do lodówki na 3 godziny. powstały „sos” wlać do pucharków. Biszkopty natomiast namoczyć na kilka sekund w alkoholu. Wstawić do lodówki na godzinkę. W międzyczasie przygotować galaretkę według przepisu. Do gorącej wrzucić owoce i poczekać aż ostygnie. Zalać nią nasze pucharki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Fajne, ale posiada tyle pysznych składników, że wiem czy dotrwają do końca.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    znakomity przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robilam jest swietny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    deser jak się patrzy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    bardzo pomysłowe :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !