Sposób przygotowania

Mięso mieszamy z namoczoną i następnie odciśniętą połową bułki, jajkiem oraz drobno pokrojoną cebulką. Formujemy płaskie okrągłe kotlety, obtaczamy w bułce i smażymy na patelni. Gdy już się przyrumienią, wkładamy każdy do bułki do hamburgerów, na kotlet kładziemy ser, ogórek kiszony i polewamy ketchupem. Wstawiamy do piekarnika, żeby ser się rozpuścił, a bułki podgrzały.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmm,
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    jako nastolatka często robiłam domowe hamburgery:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    takie to ja mogę co dzień na śniadanie <mniam>:D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marcella

    Świetne;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    fajny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !